Lotte Friis deltager i Vild med dans

Af Svend-Vilhelm Fredsgaard Ravnkilde Mikkelsen | webmaster@mediefonen.dk

Selvom oplysningerne om årets deltagere i Vild med dans er få, så har TV 2 nu bekræftet, at den nyslåede verdensmester i svømning; Lotte Friis, vil være at finde på dansegulvet når den nye sæson går i gang i slutningen af september.

Lotte Friis har flere danske og nordiske rekorder i svømning. Hun vandt en bronzemedalje på 800 meter fri sidste år ved OL i Beijing, og hun er netop vendt hjem fra VM i svømning i Rom, hvor hun vandt en sølvmedalje på 1500 meter fri og guldmedalje på 800 meter distancen. Lotte Friis er dermed den første dansker i historien, der er blevet verdensmester på langbane.

Selvom der umiddelbart er langt fra badetøj og klorvand til dansesko og pailletter, så er det en drøm, der går i opfyldelse for den 21-årige konkurrencesvømmer Lotte Friis, når hun til efteråret skifter ba-detøjet ud med balkjoler for at medvirke i den sjette sæson af Vild med dans:

"Jeg har altid gerne ville være med i Vild med dans, og jeg har nærmest set samtlige programmer. Jeg troede ikke, jeg ville få muligheden, og det bliver da også noget af en overvindelse at være med, siger Lotte Friis.

Lotte Friis ser umiddelbart sig selv som en standarddanser, men verdensmesteren håber da også, at hun mestrer latindansene.
Hvem Lotte Friis skal danse med, og hvem de øvrige 9 deltagere bliver i Vild med dans, er stadig en stor velbevaret hemmelighed.
Vild med dans har premiere fredag den 22. september på TV 2.

 

 
 
 

  www.sv-online.dk  -  www.mediefonen.dk  -  www.juleweb.dk

© 2009