3 nye deltagere bekræftet til Vild med dans

Af Svend-Vilhelm Fredsgaard Ravnkilde Mikkelsen | webmaster@mediefonen.dk

I sidste uge blev det afsløret, at den nyslåede verdensmester i svømning; Lotte Friis, vil være at finde blandt deltagerne i årets udgave af Vild med dans.
Og nu er tre yderligere navne blevet bekræftet som kommende dansere på TV 2.

I den helt unge ende har 17-årige Basim, der blev landskendt i 2008 med hans deltagelse i X Factor, sagt ja til at prøve kræfter med de højhælede danskesko:

"Jeg glæder mig helt vildt. Det bliver den fedeste oplevelse. Både at danse og møde nye mennesker, men også til at bringe al glæden ud i de danske stuer. Jeg er klar til både at være flabet og charme-rende. På den gode måde", siger den 17-årige charmetrold til bt.dk.

Derudover vender skuespiller og stuntman, Sven-Ole Thorsen, der ellers bor i Santa Monica i Californien, tilbage til Danmark, for at prøve kræfter med dansetrinnene. Sven-Ole Thorse fylder 65 i næste måned, men han er ikke i tvivl om, hvorfor han har sagt ja til at deltage i programmet:
"Det er på grund af Udfordringen! Jeg er jo en ældre herre, som har fået både nye hofter, skuldre og knæ", siger Sven-Ole Thorsen.

Også Johnny Deluxe-forsanger, Noam Halby, der er 37 år, er blevet bekræftet som deltager i Vild med dans.

Rygterne svirrer
Hvem de øvrige 6 danse-aspiranter bliver, er stadig uvist. Men mere eller mindre pålidelige bud er der mange af.
Sidste års Miss Danmark og professionelle taekwondo-kæmper; Lisa Lents, skulle ifølge ugebladet Se og Hør være kommet til at fortale sig i et interview og afsløre, at hun er blandt de fem kvindelige ken-disser, som er inviteret ud på dansegulvet til efteråret. Hun trak dog siden i land igen - formentlig fordi hun har fået mundkurv på af TV 2.

En anden kendis, som ifølge Ekstra Bladet skulle være på tale til dansekonkurrencen, er pop-vetera-nen og Aqua-medlemmet René Dif, der sidste år også vandt sangkonkurrencen; AllStars, på TV 2. Men det rygte er hverken bekræftet rygte af René Dif selv eller TV 2.
Line Baun Danielsen og Anni Fønsby er også blevet nævnt som mulige deltagere.

Vild med dans har premiere fredag den 22. september på TV 2.

Relaterede artikler:

Lotte Friis deltager i Vild med dans

 

 

 
 
 

  www.sv-online.dk  -  www.mediefonen.dk  -  www.juleweb.dk

© 2009