Paradise Hotel udvider med et talkshow

19. januar 2011 | Af Svend-Vilhelm Mikkelsen | webmaster@mediefonen.dk

Når den syvende sæson af Paradise Hotel går i luften mandag den 7. februar på TV 3, vil programmet hver aften blive efterfulgt af et nyt talkshow - Paradise After Dark.
Her bliver der fulgt op på de mange skænderier, branderter og kærlighedsdramaer, der som vanligt florerer blandt hotellets gæster, og vi kommer til at møde de deltagere, der lige har forladt hotellet.

Programmet kommer til at vare en halv time inklusiv et reklamebreak, og værterne bliver Rikke Gøransson, der har bestyret Paradise Hotel siden programmets fjerde sæson, og den tidligere Boogie-vært, Jeppe Voldum.

- Med den popularitet Paradise Hotel har nået, og den store fokus, der er på programmet fra mediernes side og på de sociale medier, giver det god mening for os at udvide programmet. Vi vil gerne bruge muligheden for at give seerne noget mere Paradise, hvor der også er plads til mere aktuelt stof, fortæller TV 3's Programdirektør, Pil Gundelach Brandstrup, og fortsætter:

- Programmet har nærmest nået nye højder hvert år. Det giver det nye program en god bund for at leve. Vi er selvfølgelig også glade for, at vi har fået en erfaren vært med som Jeppe Voldum sammen med Rikke Gøransson, så vi har gode forventninger til programmet.

Paradise After Dark bliver sendt mandag-torsdag aften klokken 22.45 på TV 3 - lige efter Paradise Hotel, der sendes fra klokken 22.00.

 
 

  sv-online.dk  |  mediefonen.dk  |  juleweb.dk

© Copyright