TV 2 Vejret flytter til København

2. marts 2010 | Af Svend-Vilhelm Fredsgaard R. Mikkelsen | webmaster@mediefonen.dk

Efter i over 12 år at have sendt vejrudsigten fra en kolonihave i Odense, river TV 2 Vejret til marts teltpælene op, og flytter fra Fyn til større faciliteter i København.
Det bliver dog ikke i TV 2-domicilet på Teglholmen, at TV 2 Vejret fromover vil sende fra. De flytter til en anden lokation. Programmet får samtidig et nyt design og nyt look.

Flytningen kommer dog også til at betyde et farvel til to af TV 2's faste meteorologer. TV 2's vejrmand gennem 11 år, Per Fløng, forlader jobbet som følge af, at arbejdspladsen flytter østpå. Også Britt Dige Toft mister sit værtsjob i den forbindelse.

-Jeg er født og opvokset i Århus, og det er her, jeg hører hjemme. 11 år på samme arbejdsplads er lang tid, så jeg har taget flytningen som en anledning til at springe ud som selvstændig fotograf, siger Per Fløng til billedbladet.dk.

Per Fløng, som oprindeligt er uddannet biolog, har i de seneste par år investeret mange penge i professionelt fotoudstyr. Han tager primært billeder af naturen og vejret - og vil frem over udvide emneområdet. Han havde sidste arbejdsdag på TV 2 Vejret den 19. februar.

Omlægningen af TV 2 Vejret har også kostet Britt Dige Toft jobbet som vejrvært. Seerne husker hende måske især fra efterårets vejr-reportager fra forskellige Lærkevej'e rundt om i Danmark. Hun er blevet afskediget efter to år som fast ansigt på skærmen og har officielt sidste arbejdsdag den 1. april.
- I virkeligheden er det det bedste, der er sket for mig, for nu ser jeg frem til at komme videre og lære noget nyt," siger Britt til billedbladet.dk og tilføjer, at hun ikke har planer om at gå efter et nyt TV-job.

 

 
 
 

  www.sv-online.dk  -  www.mediefonen.dk  -  www.juleweb.dk

© Copyright