Go' morgen Danmark fortsætter hele sommeren

3. juni 2010 | Af Svend-Vilhelm Fredsgaard R. Mikkelsen | webmaster@mediefonen.dk

Normalt plejer der at være lukket ned for TV 2's faste morgenflade tre-fem uger i juli, men for første gang nogensinde springer Go’ morgen Danmark i år sommerferien over, og sender direkte morgenfjernsyn fra Tivoli hele sommeren.

Go' sommer Danmark kommer programmet til at hedde, og det vil blive sendt alle hverdagsmorgener mellem kl. 7 og 9 fra mandag den 5. juli til og med fredag den 6. august.
Lisbeth Østergaard bliver fast vært programmet, og hun vil danne værtspar med skiftevis Mikkel Beha Erichsen og Anders Breinholt. Hver hele og halve time vil programmet som sædvanligt indeholde nyhedsopdateringer fra TV 2 News.

- TV 2's morgen-TV med nyheder, vejrudsigter, interviews og underholdning bruges hver dag af cirka 700.000 danskere, og mange af disse seere har gennem årene udtrykt beklagelse over at skulle undvære Go’ morgen Danmark i fire-fem uger hver sommer. I år har vi prioriteret at sende aktuelt morgen-TV hele sommeren, og vi håber, at seerne vil tage godt imod denne nyskabelse, siger TV 2's programchef, Keld Reinicke.

- Go’ morgen Danmark er et program, som jeg selv tænder for om morgenen, og det bliver en stor fornøjelse og spændende udfordring for mig at være med til at give de morgenfriske et program i sommerferien, som både er aktuelt og underholdende. Og jeg glæder mig piv meget til den store opgave, siger Lisbeth Østergaard om sin nye rolle som vært på Go' sommer Danmark.

Mens Go’ morgen Danmark springer sommerferien over, vil Go’ aften Danmark vige pladsen for den store sportssommer på TV 2.
Fra tirsdag den 22. juni bliver sendetidspunktet kl. 18.25 overtaget af magasinet FIFA World Cup: VM-studiet, og fra mandag den 5. juli fortsætter sommeren med Tour de France: Studiet.
Go’ aften Danmark vender tilbage mandag den 2. august, med Cecilie Frøkjær som ny vært på programmet, sammen med
Michelle Bellaiche.

 

 
 
 

  www.sv-online.dk  -  www.mediefonen.dk  -  www.juleweb.dk

© Copyright