DR 1 genudsender TV 3's Lulu & Leon

2. august 2010 | Af Svend-Vilhelm Mikkelsen | webmaster@mediefonen.dk

TV 3's ambitiøse dramaserie - Lulu & Leon - der på trods af meget flotte anmeldelser, ikke formåede at samle seerne foran skærmen da den i efteråret 2009 og foråret 2010 blev sendt på TV 3, bliver nu genudsendt på DR 1.

DR, TV 3 og produktionsselskabet Fine & Mellow har indgået en usædvanlig aftale om, at de foreløbig første 12 afsnit af serien skal vises på DR 1 i efteråret med start fra søndag den 12. september kl. 20.00.

Mens TV 3 havde svært ved at samle seere til serien, så har DR tradition for skyhøje seertal til deres egenproducerede dramaserier, der ofte sendes søndag aften.
Det er både DR og TV 3's håb, at serien kan opnå de seertal den fortjener, ved at blive præsenteret for et bredere publikum på DR 1.

- Vi har store forventninger til Lulu & Leon, som desværre aldrig rigtig fik det store brede publikum, som serien faktisk fortjener, og som jeg nu håber, vi kan give den på DR 1, siger DR 1's kanalchef Ulla Pors Nielsen:

- Det er vigtigt, at der bliver produceret godt dansk TV, fordi vi er så lille et land og sprogområde. Dansk TV-drama har gennemgået en fantastisk udvikling og er efterhånden blevet kendt i hele
verden. Det er en udvikling, som i høj grad har været drevet af DR, men det er skønt, at der også produceres rigtig godt tv-drama udenfor DR. Det er Lulu & Leon et glimrende eksempel på.

Efter premieren den 12. september, vil de resterende 11 afsnit blive sendt mandag aften kl. 20.00 på DR 1 - afsnit 2 allerede mandag den 13. september.

Lulu & Leon er produceret med støtte fra Public Service Puljen. Hovedforfatterne er Jens Dahl og Lolita Bellstar, med Bo Hr. Hansen, Anders August, Maja Juul Larsen og Sissel Thomsen som episodeforfattere. Hovedrollerne som Lulu og Leon bliver spillet af Lars Brygmann og Lene Maria Kristensen.

 
 

  sv-online.dk  |  mediefonen.dk  |  juleweb.dk

© Copyright