Katrine Hertz ny vært på Go' morgen Danmark

10. august 2010 | Af Svend-Vilhelm Fredsgaard R. Mikkelsen | webmaster@mediefonen.dk

Så er det blevet offentliggjort, hvem der skal afløse Kamilla Walsøe som vært på Go' morgen Danmark, og dermed kommer til at danne værtspar med Mikkel Beha Erichsen på programmet.
Valget er faldet på 33-årige Katrine Hertz Mortensen, der gennem den seneste tid er blevet kendt som nyhedsoplæser på TV 2 News og vært på debatprogrammet News Xpress.
Tidligere har Katrine Hertz Mortensen også arbejdet med radiomediet, blandt andet på programmerne Go' morgen P3 og Wichmann og Bonuseffekten.

- Det bliver helt vildt sjovt og udfordrende! Go' morgen Danmark er en stor chance for at prøve sig selv af i alle genrer som vært. Selv om jeg ikke er et udpræget A-menneske, har jeg altid haft det fint med at arbejde om morgenen og møde tidligt. Der er en helt særlig stemning om morgenen, når man sender live - og det er sjovt at være med til at sparke folks dag i gang, fortæller den nye morgenvært.

TV 2 Redaktør Jes Schrøder glæder sig også over den nye værtinde:
- Med sin baggrund fra både radio og TV har Katrine Hertz Mortensen det helt rigtige udgangspunkt for at lave Go' morgen Danmark. Hun har masser erfaring, godt humør og gedigen journalistik at give til programmet, siger han.

Katrine Hertz Mortensen begynder på sit nye job i løbet af efteråret. Indtil da fortsætter Lisbeth Østergaard som morgenvært sammen med Mikkel Beha Erichsen i de førstkommende uger.
Samtidig er Morten Resen nu også tilbage på værtspinden efter 4 måneders barsel, og han vil fortsat danne værtspar med Ida Wohlert.

Relaterede artikler:

Værtsrokade på TV 2  18. maj 2010

Leksikon: Go' morgen Danmark

 

 
 
 

  www.sv-online.dk  -  www.mediefonen.dk  -  www.juleweb.dk

© Copyright