Christiane Schaumburg-Müller ny vært på Vild med dans

2. august 2010 | Af Svend-Vilhelm Mikkelsen | webmaster@mediefonen.dk

Skuespillerinden og danserinden Christiane Schaumburg-Müller bliver Claus Elming's nye medvært, når den syvende sæson af Vild med dans til september skydes i gang på TV 2.
Rygterne har svirret om, hvem den nye kvindelige vært på Vild med dans ville blive, efter at den tidligere vært Andrea Elisabeth Rudolph i april valgte at stoppe på programmet.

Valget er faldet på den 28-årige Christiane Schaumburg-Müller, der blandt andet er kendt for sin medvirken som skuespiller i TV-serien 2900 Happiness og satireshowet Live fra Bremen, samt som vært på realityprogrammet Zulu Kvæg-Ræs og musikprogrammet Boogie.

Christiane er dog ikke helt på udebane i dansens verden. Hun har arbejdet som professionel danser siden 1992, og har blandt andet medvirket i Nik og Jay's musikvideo "Boing!" og C21's musikvideo "Tell Me Why.

- Jeg var ikke et øjeblik i tvivl, da jeg blev spurgt, om jeg ville være vært på Vild med dans. Dans har været en vigtig del af mit liv og står mit hjerte meget nært. Det bliver en stor udfordring, og jeg glæder mig meget til at tage del i hele Vild med dans-festen, siger Christiane Schaumburg-Müller om sin forestående rolle.

Også TV 2's underholdningschef Gitte Madsen ser frem til, at det nye værtspar går på gulvet i den kommende sæson:

- Christiane og Claus er et utroligt godt match. De er begge indbegrebet af professionalisme, timing og ægte, uspoleret glæde. At de så også deler entusiasmen for selve dansen, vil gøre årets show til en endnu mere festlig og fornøjelig forestilling. Vi er meget stolte af vores nye værts-duo - det kunne ikke være andre end de to. Det bliver fantastisk at se dem åbne ballet sammen.

Castingen af medvirkende til årets sæson af Vild med dans er i fuld gang, og det endelige hold bliver præsenteret på et kommende pressemøde.

Relaterede artikler:

Leksikon: Vild med dans

 

 
 

  sv-online.dk  |  mediefonen.dk  |  juleweb.dk

© Copyright