Michael Rasmussen deltager i Vild med dans

12. august 2010 | Af Svend-Vilhelm Fredsgaard R. Mikkelsen | webmaster@mediefonen.dk

Så er de tre første deltagere blevet offentliggjort til årets udgave af Vild med dans.
Når TV 2 til efteråret blænder op for den syvende sæson af det populære danseprogram, kan seerne blandt andet glæde sig til at møde cykelrytteren Michael Rasmussen aka. "Kyllingen fra Tølløse" svinge benene på dansegulvet, mod blandt andre skuespillerinden Laura Drasbæk, kendt fra komedieserien Lærkevej, og Anne Kejser, kendt fra TV 2 Zulu's satireprogram Slemme Slemme Piger.

- Dansen ligger jo meget langt væk fra det, jeg ellers beskæftiger mig med, men da jeg havde tænkt nærmere over det, syntes jeg, det passede perfekt ind i min kalender samtidig med, at jeg ikke er bange for at tage imod en udfordring. Min kone siger, at jeg ikke kan danse, men jeg er sikker på, at hård træning og stædighed kan opveje mit manglende talent, for jeg er helt sikkert ikke en Fred Astaire, fortæller Michael Rasmussen.

Siden Kyllingen i 2007 blev smidt ud af Tour de France, har han holdt sig udenfor offentligheden søgelys. Nu er han tilbage, og klar til at erobre både dansegulvet og landevejene igen.

Det er ikke første gang, at en cykelrytter betræder gulvene i Vild med dans. I programmets første sæson deltog cykelrytteren Jesper Skibby også i konkurrencen.
Han fik en fjerdeplads - men det var nok i højere grad hans popularitet blandt seerne der sikrede ham den høje placering, end hans formåen på dansegulvet. Han er nemlig også den deltager, der har fået de laveste point af dommerne nogensinde i de danske udgaver af Vild med dans.

- Alle siger, det er så sjovt at deltage, så jeg glæder mig til at have det sjovt. Det er jo et privilegium at få lov til at deltage og lære en helt ny verden at kende, siger Laura Drasbæk om den kommende udfordring - og hendes kommende konkurrent, den slemme pige, Anne Kejser, fortsætter:

- Jeg glæder mig så meget til det pæne tøj og det høje hår - og så selvfølgelig til at lære at danse. Og så glæder jeg mig til de gode point, som jeg forhåbentligt får.

Underholdningschef på TV 2, Gitte Madsen, er glad for at have fået de tre stjerner med på danseholdet:

- Vi har ti skønne stjerner, som står i kø for at komme på gulvet lige nu. Michael, Anne og Laura er alle tre strålende eksempler på det guldhold, vi har med i år. De er ambitiøse, utraditionelle og tilsammen et smukt eksempel på det fantastiske mix af deltagere, der gør et stærkt Vild med dans-hold. Vi går i år tættere på deltagerne end nogensinde før. På værtsfronten har vi nu fået Christiane Schaumburg-Müller på gulvet og giver dermed Claus Elming rollen som den nærgående og indlevende interviewer backstage.

Relaterede artikler:

Christiane Schaumburg-Müller ny vært på Vild med dans  2. august 2010

Leksikon: Vild med dans

 

 
 
 

  www.sv-online.dk  -  www.mediefonen.dk  -  www.juleweb.dk

© Copyright